Карлос Алкарас се закани на Новак Джокович дни преди старта на Уимбълдън


Карлос Алкарас се закани на Новак Джокович дни преди старта на Уимбълдън
Снимка: Getty Images

8028 0

Световният номер 2 в тениса - Карлос Алкарас, направи любопитен коментар, с който отправи закана към Новак Джокович и първото място, което в момента Ноле заема.

Младият испанец заяви, че се надява да си върне позицията на върха, след като спечели Куинс Клуб в Лондон, като това ще му донесе достатъчно точки да стъпи отново на върха.

"В началото на седмицата не знаех това. Не знаех, че мога да си върна номер 1, но когато спечелих вчера, на пресконференцията ми съобщиха и аз си казах, че това е допълнителна информация", каза Алкарас, след като се наложи над Себастиан Корда на полуфинала на Куинс Клуб.

"В момента първото място е нещо, което е в съзнанието ми и нещо, към което се стремя. За мен да бъда първият поставен на Уимбълдън, да бъда номер 1 - това е мечта", добави още Карлитос.

Утре (25 юни) Карлос Алкарас ще излезе на Централния корт в Лондон, където ще премери сили с австралиеца Алекс де Минор за титлата на Куинс Клуб, а това ще е последното предизвикателство за испанеца преди старта на Уимбълдън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Карлос Алкарас обсипа Григор Димитров с похвали, след като го победи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички