Тиафо за Григор: Много е талантлив, има всички удари в арсенала си


Тиафо за Григор: Много е талантлив, има всички удари в арсенала си
Снимка: Getty Images

4006 0

Съперникът на Григор Димитров в трети кръг на Уимбълдън 2023 - Франсис Тиафо, сподели очакванията си от двубоя с него. Двамата трябва да премерят сили в късния днешен следобед.

"Не сме играли от Australian Open 2019. Тогава настана истинска бъркотия. Разбираме се много добре и той е много талантлив, стигна до полуфинал тук. Предстои добър мач. Сега започва най-интересното. Всичко е на добро ниво. Всички са силни. Започвате да играете с най-добрите тенисисти в света. Тогава става забавно", заяви американецът на пресконференцията си преди мача.

"Да, в такъв момент наистина се вълнувам и наистина искам да играя. Две талантливи момчета в действие. Да видим какво ще стане. Той играе страхотно на първи сервис, когато намери добър ритъм. Със сигурност има страхотен форхенд. Той е професионалист, знае как да стигне до мрежата, има отличен слайс", продължи Тиафо.

"Не съм играл с него отдавна, затова не знам кое е най-трудно срещу него. Той има всички удари в арсенала си. Ще видим. Трябва внимателно да сервирам, да използвам всички възможности и да оказвам психологически натиск над него. Ще видим какво ще стане", завърши 25-годишният тенисист. А ето кои са трите предимства на Григор пред Тиафо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички