Григор Димитров - Франсис Тиафо по ТВ: Къде да гледаме срещата от Уимбълдън?


Григор Димитров - Франсис Тиафо по ТВ: Къде да гледаме срещата от Уимбълдън?
Снимка: Getty Images

6224 0

Григор Димитров и Франсис Тиафо ще се изправят един срещу друг в мач от третия кръг на турнира от "Големия шлем" - Уимбълдън днес (8 юли), като това ще бъде среща номер 4 между двамата.

Родният тенисист се добра до тази фаза на турнира, побеждавайки Шо Шимабукуро с 3:0 сета в първия кръг, а по-късно стори същото и срещу беларуския представител Иля Ивашка във втория рунд.

Франсис Тиафо пък си осигури среща с Гришо, надделявайки над Индзъ У от Китай в първия кръг, а след това над швейцареца Доминик Щрикер. Американецът, подобно на Григор, също няма загубен сет в надпреварата.

Поставеният под номер 10 Тиафо се е срещал с българина 3 пъти до момента. Григор води в съперничеството с 2-1, победите на родния състезател дойдоха през 2018 година - на ATP 1000 в Канада и на Лейвър Къп. Единственият успех на Франсис е през 2019 година на 1/16-финала на Australian Open в 4-сетов трилър.

Къде да гледаме Григор Димитров - Франсис Тиафо?

Двубоят между двамата тенисисти ще бъде на корт номер 3, където програмата започва в 13:00 (българско време). Срещата е последна от графика на корта и началният и час зависи от развоя на предните два мача. Тя ще бъде предавана пряко в ефира на "Eurosport 2". Разбира се, Вие ще може да проследите двубоя от Уимбълдън Григор Димитров - Франсис Тиафо НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички