Тенис по ТВ: Къде гледаме първия мач на Григор Димитров в Монреал


Тенис по ТВ: Къде гледаме първия мач на Григор Димитров в Монреал
Снимка: Getty Images

2614 0

Ракета номер 1 на България при мъжете Григор Димитров започва днес участието си на турнира от сериите Мастърс 1000 в Монреал, Канада. В първия кръг Гришо ще се изправи срещу участващия с "уайлд кард" канадец Алексис Галарно, който ще иска да се представи достойно пред домашна публика.

Галарно заема 237-а позиция в световната ранглиста и влиза като абсолютен аутсайдер срещу бившия номер 3 в света. Григор обаче тепърва ще напипва най-добрата си форма, тъй като се завърна на корта само преди седмица и отпадна рано-рано на турнира във Вашингтон, губейки във втория си мач.

ТОП коефициенти за първия мач на Григор Димитров в Монреал!

Любопитното е, че Григор Димитров ще трябва да изиграе два мача в рамките на часове. Заради настъпила промяна в графика Гришо ще трябва много скоро след двубоя си с Галарно да излезе и за мач на двойки, като подробности можете да прочетете на линка.

Двубоят между Григор Димитров и Алексис Галарно се очаква да започне около 19:30 часа българско време. Двубоят е втори на централния корт след срещата Васек Поспишил - Томи Пол. Мачът ще бъде излъчен пряко в ефира на Max Sport 1, като ще можете и да проследите мача на Григор Димитров НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички