Григор Димитров стартира с два мача за няколко часа в Монреал


Григор Димитров стартира с два мача за няколко часа в Монреал
Снимка: Getty Images

1127 0

Григор Димитров стартира участието си на "Мастърс" в Монреал, Канада, като днес ще има тежката задача да търси два успеха само за няколко часа. Българинът трябваше още снощи да започне с мач на двойки, но промяна в програмата го отмени. 

Дотам се стигна заради проливен дъжд, който прекъсна срещата на Стан Вавринка срещу Емил Руусувуори. Финландецът поднесе първата сериозна изненада при доиграването, след като се наложи с 6:3, 3:6, 6:3.

Във втория кръг скандинавецът ще се изправи срещу осмия поставен в схемата поляк Хуберт Хуркач, който надигра във Вашингтон през миналата седмица, постигайки най-голямата победа в кариерата си.

Така днес Димитров първо ще трябва да изиграе двубоя си от първия кръг на сингъл срещу участващия с "уайлд кард" канадец Алексис Галарно, а за по-късно е планирана срещата на двойки.

Тя ще противопостави Григор Димитров и Андрей Рубльов срещу австралийците Матю Ебдън и Макс Пърсел. Второто дуо спечели Уимбалдън, докато за българина това е поредният нов съотборник. 

Вижте последната загуба на българина!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички