Тенис легенда: Разочаровах се, че Григор не участва на ATP Cup


Тенис легенда: Разочаровах се, че Григор не участва на ATP Cup
Снимка: Getty Images

1878 0

Тенис легендата Пол Макнами сподели, че е разочарован от решението на Григор Димитров да не участва на ATP Cup заедно с отбора на България. 67-годишният бивш №1 в света и шампион на двойки в Големия шлем сподели, че и останалите тенисисти в нашия отбор са били разочаровани от тази постъпка на звездата ни.

"Ако трябва да съм напълно откровен, аз лично се разочаровах, че Григор реши да не играе за Купата на АТР в Сидни. Той е лидерът на тима на България и знам, че останалите момчета останаха много разочаровани. Той си има своите причини, но аз лично се изненадах от решението му", сподели Макнами в интервю за сайта на БФТ.

Запитан докъде смята, че може да стигне Димитров на тазгодишния Australian Open и въобще през сезон 2022, легендата заяви: "Не съм сигурен. На първо място, той няма какво да доказва. Спечелил е осем АТР титли, включително Финалите на АТР. Беше №3 в света, игра 1/2-финали в Големия шлем. Трудно е да се каже докъде може да стигне. В момента много играчи искат да се докажат, особено като се вижда, че Голямата тройка вече не доминира толкова жестоко над всички останали. Със сигурност възможностите и пред Григор са налице". От решението на Григор не останаха доволни от от федерацията ни по тенис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички