Сорана Кърстя: Серина Уилямс беше тренирана да плаши съперничките си в съблекалнята


Сорана Кърстя: Серина Уилямс беше тренирана да плаши съперничките си в съблекалнята
Снимка: AELTC/Jed Leicester - Pool/Getty Images

2104 0

Румънката Сорана Кърстя направи интересно изказване по адрес на своята колежка и най-успешна състезателка в историята на тениса Серина Уилямс. 32-годишната № 38 в световната ранглиста разкри за едно от тайните оръжия, които американката използвала срещу своите съпернички. 

Според Кърстя, легендарната спортистка е използвала своята аура, за да изплаши опонентките си преди даден двубой. В останалото време, тя била тиха и не разговаряла с никого в съблекалнята преди да излезе на корта.

"Серина ме плашеше много, тя беше тренирана да прави това. Да те наплаши в съблекалнята. Първоначално, Серина не искаше да говори с никого преди мач, с никой играч, въпреки че споделяхме една съблекалня", заяви Кърстя пред "La Fileu". Тя коментира и какво точно е всявало този страх у останалите състезателки.

"Малко е странно първоначално, когато си гледал някого по телевизията и после трябва да играеш срещу него. В съблекалнята тя не говореше с никого, а имаше аура, която те плашеше", допълни още румънската тенисистка.

Ето какво интересно изказване относно бъдещето си направи Уилямс

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички