Серина Уилямс отново направи интересно изказване за бъдещето си


Серина Уилямс отново направи интересно изказване за бъдещето си
Снимка: Guliver/GettyImages

1120 0

Легендарната тенисистка Серина Уилямс отново намекна, че кариерата ѝ не е приключила, след като настоя, че шансовете да се завърне на корта са "много високи".

23-кратната шампионка в турнирите от Големия шлем обяви решението си да "еволюира извън" спорта в интервю за списание "Vogue" през месец август. Участието ѝ на US Open месец по-късно, където отпадна в 3-ия кръг от Айла Томлянович, се очакваше да бъде последното в забележителната й кариера, но явно 41-годишната американка е размислила впоследствие...

"Не съм се отказала. Шансовете за завръщане са много високи. Можете да дойдете в дома ми, има корт", сподели тя на пресконференция в Сан Франциско за инвестиционната ѝ компания "Serena Ventures", цитирана от "Sky Sports".

Независимо от този намек, Уилямс допълни, че не е планувала поява на турнир, стартирайки новия етап в живота си. "Все още не съм мислела за отказване, но се събудих вчера и отидох на корта, като за първи път осъзнах, че не играя в турнир - чувството беше много странно. Беше сякаш първият ден от остатъка от живота ми и му се наслаждавам, но все още се опитвам да намеря баланса".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на Рафаел Надал потвърди участието му на 2 турнира!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички