Раонич: Може Новак Джокович да е източник на заразата


Раонич: Може Новак Джокович да е източник на заразата
Снимка: Getty Images/Guliver

1663 0

Канадският тенисист Милош Раонич стана поредният в света на този спорт, който защити първата ракета на България Григор Димитров от нападките на фамилия Джокович. По-специално от обвиненията на бащата на Новак Джокович - Сърджан, че Димитров е занесъл заразата с коронавирус на благотворителните турнири Адриа Тур в Белград и Задар.

"Това е напълно несправедлив коментар. Имаше и други неща, които може да са причинили заразата. Може би това, че Новак отиде на баскетболен мач, където се срещна с Йокич (бел.ред. сръбската звезда на НБА Никола Йокич), който по-късно даде положителен тест", коментира Раонич пред tsn.ca.

"Така че има много различни неща, които, да речем, да запълват клюките в този момент. Вместо това той трябва да се съсредоточи върху това да си каже: "ОК, това не се получи, какво можем да направим по-добре, за да провеждаме успешни тенис събития, завръщайки се към света?", убеден е тенисистът, който е на 30-о място в ранглистата при мъжете. По-рано и Ник Кирьос и Анди Мъри защитиха Григор (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички