Ник Кирьос и Анди Мъри защитиха Григор от атаките на Джокович


Ник Кирьос и Анди Мъри защитиха Григор от атаките на Джокович
Снимка: Getty Images/Guliver

2579 0

Австралийският тенисист Ник Кирьос се подразни от опитите на бащата на Новак Джокович - Сърджан, да хвърли цялата вина за плъзналата зараза с коронавирус в света на тениса върху Григор Димитров. Бащата на сръбската звезда обяви, че българинът е отишъл заразен на благотворителните турнири Адриа Тур в Белград и Задар. "Не, брат, не е нужно да хвърляш цялата вина върху другите", написа Кирьос в Instagram.

Британската тенис звезда Анди Мъри също намекна, че вината за разпалването на заразата е на организатора Джокович. "Надявам се, че Новак и съпругата му ще се възстановят, но не трябваше да се допуска подобна небрежност. Не съм изненадан, че толкова хора пострадаха. Видях снимки от партито и там не се спазваха никакви правила.

Всички тези проблеми можеше да бъдат избегнати, ако Джокович беше разбрал колко сериозна е опасността от вируса. Не мисля, че тенисът е станал по-популярен или по-богат благодарение на тези два турнира, а възникнаха сериозни проблеми", заяви Мъри, цитиран от "Tennis Majors". А отказвал ли е Димитров да си направи тест за вируса и дошъл ли е заразен в Белград вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички