"Произведение на изкуството": ATP възхвали Григор Димитров - току преди да отпадне (ВИДЕО)


"Произведение на изкуството": ATP възхвали Григор Димитров - току преди да отпадне (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2799 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров изигра само две срещи на надпреварата в Монте Карло, която чувства като турнир у дома. Той победи Бен Шелтън, но загуби от Иржи Лехечка във втория кръг.

Гришо допусна много, много грешки срещу поляка и нямаше как да продължи напред. Неуспешното му представяне дойде малко, след като от ATP бяха възхвалили хасковлията за това, което прави на корта.

"Произведение на изкуството" - пише официалният профил на ATP в социалната мрежа Instagram. Към текста е прикачена снинмка на красивия му бекхенд с една ръка, който изпълняват доста малък брой от състезателите в Тура (сред които е и Гришо).

Прикачено е и видео от момента, в който Димитров надделява над младия американска съперник, който имаше в първия кръг. След въпросния мач пък Димитров отдаде заслуженото на Шелтън, който е сред младите надежди в спорта (към момента заема 39-ото място в световната ранглиста). Вижте как обаче Лехечка отстрани Григор Димитров след безброй грешки от българина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички