Специално: Най-известната фенка на Григор Димитров блесна в Tennis TV с начина си на подкрепа (СНИМКА)


Специално: Най-известната фенка на Григор Димитров блесна в Tennis TV с начина си на подкрепа (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2327 0

За съжаление, най-добрият български тенисист Григор Димитров напусна рано-рано един от най-любимите си турнири - този в Монте Карло. Хасковлията загуби от Иржи Лехечка в два сета. И в този двубой имаше български фенове по трибуните, които подкрепяха Гришо.

Часове преди срещата престижното Tennis TV обърна внимание именно на един такъв привърженик. Става въпрос за Маргарита Петрова - един от най-верните и върли фенове на първата ракета на България.

Тя го последва и в Монте Карло, където лично се срещна и с Григор Димитров около срещата му с Бен Шелтън. Маргарита Петрова отбеляза в личния си профил в социалната мрежа Twitter:

"Какъв ден! Великден в Монако и среща с любимия ми състезател по тенис Григор - това винаги е празник за мен. Благодаря ти толкова много, Григор Димитров, че си такъв страхотен човек, който отдава мило държание, специално време и внимание - всичко, което ми трябва, за да се чувствам доволна, щастлива и горд твой фен".

От Tennis TV пък качиха снимка на Маргарита от срещата с Шелтън. На нея тя е с бяла блуза, върху която има образ на Григор Димитров върху българското знаме, а отгоре пише: "Аз обичам Григор" (можете да видите по-долу в материала).

За съжаление, Маргарита няма да има възможност да го подкрепя на други мачове, след като безброй грешки издъниха Григор Димитров и той си тръгна рано-рано от Монте Карло.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички