Прогнозата на Григор Димитров: Ако се сбъдне бързо - веднага е аут от Индиън Уелс (ВИДЕО)


Прогнозата на Григор Димитров: Ако се сбъдне бързо - веднага е аут от Индиън Уелс (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

33183 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза в четвъртфинален сблъсък от първия за годината Мастърс 1000 турнир - в Индиън Уелс. Негов съперник ще бъде руснакътр Андрей Рубльов, като двамата откриват програмата в петък (18.03) и ще излязат един срещу друг в 21:00 часа българско време.

Руснакът е сериозен фаворит на букмейкъри и анализатори. Той се намира в превъзходна форма от 12 поредни победи. Към момента Рубльов е под номер 7 в световната ранглиста. Григор е 35-и в света и също се намира в най-добрата си форма от началото на сезона.

Любопитен факт е, че съвсем наскоро Димитров направи две бляскави прогнози за младия руснак. Едната бе, че ще спечели турнир от Големия шлем през тази година, а другата... че ще спечели първия си трофей от състезание от сериите "Мастърс 1000" през този сезон.

Разбира се, Индиън Уелс не е единственият Мастърс турнир от календара, но Григор може сам да е бил пророк на собствената си съдба, ако се стигне дотам, че Рубльов потвърди прогнозата му още на първия турнир. Припомнете си как ATP се допита до Григор Димитров за майсторска прогноза (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички