Секссимвол на световния спорт: Любимото ми в България е... Григор Димитров (СНИМКА)


Секссимвол на световния спорт: Любимото ми в България е... Григор Димитров (СНИМКА)
Снимка: Instagram.com/lindseyvonn/

13359 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров многократно е получавал комплименти за своя външен вид. Не само от такива в тенис средите, но и дори от популярни личности извън спорта. Сега обаче за Гришо пристигна такъв и от един от най-големите секссимволи в спорта - Линдзи Вон.

Американката е бивша състезателка по ски алпийски дисциплини - един от най-успешните състезатели в този спорт. Тя е олимпийска шампионка от Ванкувър (2010 година), като има и два бронза в от олимпийски игри (2010 година във Ванкувър и 2018 година в Пьонгчанг).

Освен това тя е ставала два пъти световен шампион, а освен това има три сребърни медала и три бронзови от световни първенства.

Линдзи Вон проследи на живо първия двубой на Григор Димитров на Мастърса в Индиън Уелс - победата над Джордан Томпсън (в два сета). След срещата тя не пропусна да се похвали.

Вон качи като временна снимка ("стори") в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм. На него тя написа: "Любими неща в България: 1-во - Григор Димитров, 2-ро - световно първенство в Банско".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички