Призив към Григор Димитров: Пич, спри да копираш Федерер


Призив към Григор Димитров: Пич, спри да копираш Федерер
Снимка: Getty Images/Guliver

8458 0

Едно от най-ексцентричните лица в мъжкия тенис - австралиецът Ник Кирьос, направи любопитен коментар за най-добрия български тенисист Григор Димитров. Кирьос, дали на шега, или не, призова Гришо да престане да копира играта на швейцарския маестро Роджър Федерер.

Според Кирьос в АТП тура има много играчи, които се опитват да играят като Федерер, а един от тях е Григор. Не е тайна, че през годините Димитров многократно пъти е бил сравняван с Федерер, като дори го наричаха "baby Fed". Самият той обаче в един момент призова да престанат сравненията между него и Федерер.

Кирьос, който е добър приятел с Гришо и имат много интересни истории заедно, заяви, че е време Григор да намери свой стил на игра и да спре да копира Федерер. "Той (Федерер) е най-влиятелният играч. Неговата игра се копира. На Тура има момчета като Димитров, които буквално копираха играта му. Пич, намери си свой стил!", каза Кирьос.

Григор е побеждавал Роджър Федерер само веднъж, но това бе на 1/4-финалите на US Open през 2019 година. Друга обаче е любимата победа на Григор Димитров в кариерата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички