Вманиачен фен на Никол упорито очерня Григор и Лолита в Туитър


Вманиачен фен на Никол упорито очерня Григор и Лолита в Туитър
Снимка: Instagram

4813 0

Първата ракета на България Григор Димитров е един от най-харесваните тенисисти с многобройни фенове по света. За съжаление обаче и най-популярните спортисти имат своите "хейтъри" и родната звезда не е изключение. Оказа се, че в Туитър действа анонимен профил, който целенасочено обижда и опитва да дискредитира Григор.

Профилът е регистриран преди повече от 10 години, но особено активно действа през този месец. Под прицела му не е само тенисистът, но и неговата приятелка Лолита Османова. Впечатление прави, че единственият положителен "герой" в тази кампания е бившата на Димитров Никол Шерцингер.

Григор е обиждан не само за неща, свързани с кариерата му, но и за външния му вид. Той е наричан "ковид идиот", "измамник на и извън корта" и са правени коментари от рода на "30-годишният с бързооредяваща коса". Пускани са видеа, на който той чупи ракетата си, както и снимки, на които тенисистът е сложил ръка върху мъжкото си достойнство.

Зложелателят на звездата пише, че той не е спечелил турнир от 2017 г. насам, че системата на точкуване в ранглистата на ATP покрай пандемията "изкуствено завишава" позицията на Димитров в последните две години. Многократно българинът е обвиняван, че умишлено "троли" Шерцингер, като води сегашната си приятелка на места, където певицата се намира по същото време.

Самата Османова също е жертва на анонимния хейтър. Тя е определяна като "руска разведена нерелевантна блогърка". Особено активен е потребителят на Туитър в последните дни. Неотдавна стана ясно, че Гришо е разбил сърцето на известна рускиня. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички