Определиха Григор Димитров за най-красивия в тениса... отново


Определиха Григор Димитров за най-красивия в тениса... отново
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Instagram

4526 0

Неведнъж Григор Димитров е бил определян не само като един от най-атрактивните по игрови стил състезатели на Тура, но и по външен вид. Неведнъж и неговите колеги са признавали, че 32-годишният българин е най-добре изглеждащият сред тях.

Сега Гришо получи поредно такова признание. То дойде от 25-годишния норвежец Каспър Рууд. Именно той е с една позиция в световната ранглиста пред Димитров, като заема 12-ото място - със само 60 точки повече от българина.

Още: След "братоубийство": Отличен познайник на Григор Димитров го чака в Ротердам

Рууд заяви, че легендата Роджър Федерер остарява като хубаво вино, като поясни, че изглежда елегантно. Той обаче се спря на Григор Димитров като избор сред най-активните състезатели в Тура, като говори пред норвежкото TV2, цитиран от Essentiallysports.

Каспър Рууд с комплименти към Григор Димитров, Роджър Федерер и Рафа Надал

"При Федерер ситуацията е малко "остарява като хубаво вино". Изглежда елегантен. Но след като вече не играе... Димитров също изглежда добре, така че вероятно той е най-красивият сред активните играчи" - призна Рууд.

За играча, който дава перфектен пример на корта, той посочи своя идол, откакто е дете - Рафаел Нада. "Той никога не се оплаква, той е перфектният пример как трябва да се държиш на корта - никога да не се предаваш, да не се оплакваш. Той е бил моят идол през целия ми живот" - споделя още Рууд. 

Григор Димитров е в историята на Ротердам с чутовен рекорд: А преди 15 години шокира Рафаел Надал (ВИДЕО)

За момента Рууд почива и няма да играе на настоящите турнири, като последно се прояви на Купа "Дейвис". Така Гришо ще има шанс да го изпревари при добро представяне в Ротердам. Самият Григор Димитров влезе в голямата цел - задмина Алкарас и диша във врата на Джокович.

Най-тежкият потенциален път на Григор Димитров към 3-ти финал: Най-близкият му приятел, стари познайници и Синер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички