Рафаел Надал с първи коментар за "мачбола" на Новак Джокович срещу Австралия


Рафаел Надал с първи коментар за "мачбола" на Новак Джокович срещу Австралия
Снимка: Getty Images

2696 0

Легендарният испански тенисист Рафаел Надал коментира решението на австралийския съд да освободи Новак Джокович, което най-вероятно ще му позволи да защитава титлата си от Australian Open, спечелена през миналата година.

Пред "Más de Uno de Onda Cero" Надал заяви в кръга на шегата, че е предпочитал Ноле да не участва в турнира, но подчерта, че справедливостта е възтържествувала:

"В чисто спортен план предпочитах Джокович да не е там, но справедливостта възтържествува и аз уважавам решенията на съдията!".

"В крайна сметка това е спорт, много интереси има около него и от икономическа, маргетингова гледна точка е много по-добре, когато играят най-добрите", каза Рафа и продължи:

"Струва ми се перфектно. В крайна сметка е напълно правилно. Справедливостта е това, което трябва да говори в този случай и аз винаги съм защитавал справедливостта във всички каузи".

"Стана голям цирк около тази история, но независимо дали мога или не мога да се съглася за някои неща с Джокович, съдията каза, че има право да участва на Australian Open и наистина това е най-справедливото решение", завърши коментара си испанецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички