Новак Джокович - Каспер Рууд по ТВ: Къде да гледаме финала на "Ролан Гарос"?


Новак Джокович - Каспер Рууд по ТВ: Къде да гледаме финала на "Ролан Гарос"?
Снимка: Getty Images

3591 0

Новак Джокович и Каспер Рууд излизат на корта "Филип Шатрие" днес (11 юни), за да определят тазгодишния победител на финала на "Ролан Гарос".

Ноле гледа устремен към третия си успех в турнира от "Шлема", докато младият норвежец ще играе втори пореден финал на "Ролан Гарос", след като през изминалата година бе победен от Рафаел Надал в решаващата среща от тура.

Джокович и Рууд са се срещали общо 4 пъти - всичките от които в Италия. Ноле има 100-процентов актив срещу младока със своите 4 победи, а интересното е, че норвежецът никога не е взимал сет в преките мачове срещу сръбската легенда.

Ако Ноле успее да надделее и днес той ще спечели трофей номер 23 от "Големия Шлем" и по този начин ще излезе еднолично на първо място с най-много титли от "Шлема", тъй като в момента дели първата позиция с Рафаел Надал, като и двамата имат по 22.

Как да гледаме Джокович - Рууд?

Двубоят на корта "Филип Шатрие" ще започне около 15:30 часа българско време. Дуелът ще бъде предаван пряко в ефира на "Евроспорт", но ако няма да имате възможността да му се насладите, то ще може да проследите финала на "Ролан Гарос" Новак Джокович - Каспер Рууд НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички