Наоми Осака с уклончив отговор за сагата с Джокович


Наоми Осака с уклончив отговор за сагата с Джокович
Снимка: Getty Images/Guliver

1488 0

Бившата световна номер 1 в женския тенис Наоми Осака за първи път сподели мнението си относно сагата с Новак Джокович. Визата на сърбина за Австралия беше повторно анулирана, макар че първоначално той беше допуснат до участие на Откритото първенство.

"Ако трябва да бъда честна, не е толкова важно какво мисля. Даже ако кажа каквото мисля някои ще кажат едно нещо, а други - друго. Аз знам, че мнението на един човек нищо не променя, а само предизвиква спорове", каза Осака.

"Мисля че това е досадна ситуация. Той е такъв забележителен тенисист и ще бъде тъжно, че в последствие някой може да го запомни в такава светлина. Но аз мисля, че не от тенисистите, а от правителството зависи как Австралия ще се оправи със ситуацията", добави тя.

"Да, знам какво е да се окажеш в неговата ситуация, когато те питат за човек, да видиш коментарите на другите тенисисти. Това не е най-приятното. Просто се стараеш да запазиш позитивен настрой", каза още Осака пред пресцентъра на WTA.

Ето и на кой ден Григор Димитров ще започне участието си в Австралия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички