Australian Open с първа атака по Новак Джокович? Подъл номер от турнира спрямо сърбина?


Australian Open с първа атака по Новак Джокович? Подъл номер от турнира спрямо сърбина?
Снимка: Getty Images

15265 0

По всичко изглежда, че до последно сагата на Новак Джокович в Австралия няма да приключи. Първият за годината турнир от Големия шлем започва в понеделник, 17 януари, но три дни преди това все още няма категорична яснота дали сърбинът ще играе на Откритото първенство на Австралия (Australian Open).

Изглежда сякаш два дни преди старта на основната схема все още няма да има яснота. Ако всичко продължи в този дух и в това темпо, като нищо в деня на старта Джокович, милионите му привърженици и тези, които не одобряват това което Ноле прави в Австралия, ще научат дали той ще играе.

Очаква се, ако той вземе участие, да получи доста враждебно посрещане от домакинските фенове, които ще наблюдават сблъсъците от най-високо ниво. А същинската част от турнира сякаш вече се отчете с първи удар по Ноле? Възможно е, разбира се, да е и просто чисто съвпадение.

Става въпрос за факта, че организаторите на турнира взеха решение и обявиха, че горната половина на схемите при мъжете и дамите на сингъл ще започнат състезанието с техните двубои. Познаите Джокович в коя схема е? Точно така - горната.

Така, ако световният номер 1 при мъжете в действителност участва на Откритото първенство на Австралия, то той по програма ще трябва да започне в понеделник (17 януари) - денят на откриването. Ако състезанието започваше с втората половина пък, Джокович щеше да играе във вторник.

Междувременно така се изясни и кога ще започне българското участие на Australian Open - Григор Димитров и Виктория Томова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички