Най-странното разсейване и прекъсване: Циципас подлуден от... жена, правеща се на пчела (ВИДЕО)


Най-странното разсейване и прекъсване: Циципас подлуден от... жена, правеща се на пчела (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4024 0

Четвъртият в света Стефанос Циципас стигна осминафиналите в надпреврата в Синсинати, част от сериите "Мастърс 1000". За тази цел той се справи с Бен Шелтън в два сета след два тайбрека - 7:6(3), 7:6(2) в отделните части.

В сблъсъка се стигна и до изключително любопитен момент. Гъркът прекъсна срещата, след като бе разконцентриран по странен начин. При 4:3 във втория сет на няколко пъти прекрати подаването си.

На кадрите по-долу в материала можете да видите как ръкомаха с ракетата си, сякаш опитва да прогони насекомо. Зрителите останаха учудени, но впоследствие се разбра, че човек от публиката умишлено е имитирайл звук от пчела.

"Зад мен има някой, който имитира пчела. Той издава звука точно преди да изпълня сервис" - оплака се Циципас на съдията на стола. Той дори сам се зае с "разследването" и се насочи към зрителите зад него.

С известна доза помощ разкри дама, която се призна за виновна. Той поиска тя да бъде изгонена от корта, но в крайна сметка жената се извини на Циципас и срещата продължи.

Съперник на Циципас на осминафиналите ще бъде Хуберт Хуркач. След турнира в Синсинати пък можем да станем свидетели на равен брой точки на първото място - Алкарас и Джокович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички