Милан върна жеста на Джокович, Мбапе и Златан - рамо до рамо (ГАЛЕРИЯ)


Милан върна жеста на Джокович, Мбапе и Златан - рамо до рамо (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: GettyImages

5466 0

На звездно футболно присъствие се радваше финала между Новак Джокович и Каспер Рууд на Ролан Гарос в неделя следобед в Париж. Част от най-известните футболисти в световен мащаб се стекоха на централния корт, за да проследят прелюбопитния завършек на надпреварата.

Безспорно най-голямо впечатление направиха седналите един до друг Килиан Мбапе и оттеглилият се съвсем наскоро от професионалния футбол - Златан Ибрахимович. Шведът е в много добри отношения със сръбския претендент за отличието, с който изгледаха първия полуфинал в Шампионска лига между Милан и Интер.

*Вижте ГАЛЕРИЯ на звездите гости по време на Новак Джокович - Каспер Рууд!

Още звездни гости

Междувременно и две изключително опитни звезди на "росонерите" бяха на трибуните - Оливие Жиру и Тео Ернандес, които не успяха да зарадват сърбина с успех над Интер, но сега те го подкрепят в ключовата среща. 

В присъствието на двамата французи бе още един познайник на футболния запалянко - Бенжамен Павар, седнал с приятелите си от френския национален отбор. 

Това бяха само част от знаменитостите, които изгледаха на живо финала. Той продължи близо два часа и половина само в рамките на първите 2 сета, които Джокович спечели, първия от които - след тайбрек. 

Следете Новак Джокович - Каспер Рууд НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички