Болезнено: Моментът, в който Алкарас започна с крампите и разбра, че няма да бие Джокович (ВИДЕО)


Болезнено: Моментът, в който Алкарас започна с крампите и разбра, че няма да бие Джокович (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8060 0

Още преди старта на Ролан Гарос всички си пожелаха да станат свидетели на дуел между Карлос Алкарас и Новак Джокович. Това се случи на полуфиналите в сблъсък, който всички определиха за "финал преди финала".

И началото на мача бе повече от обещаващо, след като двамата си размениха по един сет, а в същото време Алкарас се отчете с удара на турнира (ВИДЕО). Всичко обаче се преобърна в третата част.

При 1:0 за испанеца и геймпойнт за Джокович на собствен сервис, Карлос Алкарас направи агресивен ретур на втори сервис, след което получи проблем в глезена. Впоследствие се оказа, че истинският проблем са крампите, които започнаха моментално.

Още в началото Карлитос се придвижваше много трудно по корта, а главният съдия слезе, за да види какво е състоянието му. С джентълменска постъпка и Новак Джокович отиде в неговата половина, за да провери как се чувства.

В крайна сметка Алкарас някак довърши мача, но с ясната идея, че да го спечели граничи с невъзможното. Геройство и демонстрирано уважение към публиката и съперника - с това се отличи лидерът в световната ранглиста, заради което си спечели симпатии на феновете до края. Вижте неприятния инцидент чрез кадрите по-долу в материала, а в следващото видео и как бе изпратен Карлитос след срещата.

Всичко за мача и как крампи на Алкарас ни лишиха от мача на годината с Джокович, докато Ноле се класира на финал на Ролан Гарос (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички