"Лайненце": Хакери атакуваха Григор Димитров - лепнаха му култово име и картинка (СНИМКА)


"Лайненце": Хакери атакуваха Григор Димитров - лепнаха му култово име и картинка (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

6032 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава с доброто си представяне през годината, като достигна 1/4-финалите на турнира в Ротердам, който е част от сериите ATP 500. Той нанесе силен удар, отстранявайки тенисист от топ 10 - Хуберт Хуркач.

По същото време и хасковлията получи удар, който обаче е далеч по-незначителен - по профила му в социалната мрежа Twitter. Той бе атакуван от хакери, които промениха името и снимката на първата ракета на България.

Можете да видите чрез екранната снимка по-долу в материала как името на Григор Димитров бе променено на... poopie (на английски poop се превежда като "лайно"). Снимката също потвърждава тази идея.

На нея е изобразен анимационен човек, който вместо коса има.. лайно. За да бъде съвсем разбираемо, злосторникът се е постарал и е поставил муха в непосредствена близост до главата/косата/лайното.

Проблемът бе решен бързо-бързо и профилът отново е в притежание на Гришо. Той обаче едва ли е позволил на това да развали настроението му от страхотния успех над поляка, дошъл след два тайбрека. Вижте как Григор Димитров отново срази Хуркач и се класира за 1/4-финалите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички