Програмата излезе: Стана ясно в колко излиза Григор Димитров срещу Хуберт Хуркач


Програмата излезе: Стана ясно в колко излиза Григор Димитров срещу Хуберт Хуркач
Снимка: Getty Images

2052 0

Излезе програмата за първите осминафинални двубои при мъжете на турнира в Ротердам. Както е известно, първата ни ракета Григор Димитров потегли с победа срещу Аслан Карацев, а във втория си мач на състезанието от сериите ATP 500 ще се изправи срещу Хуберт Хуркач.

Двамата се изправят в спор за място на 1/4-финалите. Това ще е трети сблъсък между тях, като до момента и двата са спечелени от българина. И в двата случая обаче става въпрос за трудни победи с 2:1 сета (на Индиън Уелс през 2021-ва година и в Монте Карло през 2022-ра).

Сега двамата излизат един срещу друг на корт номер 1 в Ротердам. Там програмата започва в 12:00 часа българско време с двубоя между Максим Креси и Тим ван Рийтховен. След тях ще излязат Станислас Вавринка и Ришар Гаске.

След изиграването и на втория двубой идва ред на Григор Димитров и Хуберт Хуркач. В зависимост от срещите преди тях - очакванията са двамата да излязат на корта около 16:00 часа българско време.

За да си осигури този дуел, полякът трябваше да минава през много труден сблъсък с Роберто Баутиста Агут. Вижте как след над 3 часова битка Хуркач си осигури мач с Димитров в Ротердам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички