Култов Новак Джокович на въпрос за младите тенисисти: Какво имаш предвид под "младите"? (ВИДЕО)


Култов Новак Джокович на въпрос за младите тенисисти: Какво имаш предвид под "младите"? (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2797 0

Един от най-великите тенисисти в историята - Новак Джокович, даде поредното си култово интервю след успеха си над първата ракета на България - Григор Димитров, в 1/16 финалите на Australian Open 2023

Сръбската легенда изпита затруднения, но се справи с Гришо с 3:0 сета в двубой, продължил 3 часа и 7 минути. Джокович постигна победа с 7:6, 6:3, 6:3. След дуела той отвърна с изключително чувство за хумор на твърдението, че се справя добре срещу млади съперници.

"Какво имаш предвид под "младите"? Имам предвид, 35 са новите 25", отговори Ноле, при което пълната зала "избухна" в смях и овации. Той продължи.

"Вижте Рафа и Анди, с които играем на високо ниво. Когато влезеш в заключителния период от кариерата си, оценяваш всеки турнир много повече. Щастлив съм, че правя това, което обичам. 20 години професионален спорт, не мога да бъда по-благодарен", допълни още той.

За Гришо и приятелството помежду им

"Ранната почивка беше важна за мен, защото не знаех в какво състояние ще съм. Много уважавам Григор. Познаваме се от много време, той е един от най-добрите ми приятели. Много добър спортист е. Мислех, че двойният ми пробив ще е достатъчен в третия сет, но до края не знаех дали ще успея да спечеля. Беше голяма битка", завърши Джокович.

Ето на какъв свой пропуск се изненада самият Димитров (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички