Когато не знаеш, че още те наблюдават: Скрити кадри на Григор Димитров и "тайното осъзнаване" (ВИДЕО)


Когато не знаеш, че още те наблюдават: Скрити кадри на Григор Димитров и "тайното осъзнаване" (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

4642 0

В последния заявен турнир от програмата му за тази година: Григор Димитров ще играе финал на престижната надпревара в Париж, част от сериите "Мастърс 1000". Хасковлията сломи редица класни съперници, за да си заслужи тази чест.

Той мина последователно през Лоренцо Музети, Даниил Медведев, Александър Бублик, Хуберт Хуркач и Стефанос Циципас. Цели четири от тях са в топ 30, а двама дори в топ 10 (Хуркач остава с малко извън десетте най-добри, заемайки 11-ата позиция).

След всяка победа 32-годишният българин изразяваше все по-видно радостта си. А след Циципас Димитров се зарадва искрено като малко дете и започна да подскача на корта (ВИДЕО). Какво обаче се случи, когато нямаше стотици камери около него?

Когато камерите "не гледаха": Как се зарадва Димитров за класирането на финала в Париж?

От официалния профил на Мастърса в Париж споделиха любопитни кадри. На тях Григор тъкмо се оттегля към тунела и се насочва към съблекалнята. "Когато осъзнаеш, че ще играеш своя първи финал в Париж" - е описанието, добавено към видеото.

На него Григор тъкмо поздравява феновете, а след това се хваща първо за лицето, а след това за главата, осъзнавайки какво е сторил. Вижте кадрите по-долу в материала. 

Големият финал ще противопостави хасковлията срещу световния номер 1 и икона в този спорт - Новак Джокович. Сблъсъкът ще можете да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички