Джокович загря за Григор Димитров не само с мастърклас над Рубльов, но и момент ала Джуд Белингам (ВИДЕО)


Джокович загря за Григор Димитров не само с мастърклас над Рубльов, но и момент ала Джуд Белингам (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1249 0

Новак Джокович за пореден път спечели сърцата не само на тенис феновете, но и на футболните такива. Световният №1 си осигури среща с Григор Димитров на финала на "Мастърса" в Париж, а след победата над Андрей Рубльов изрази радостта си по емблематичен начин.

Момент ала Белингам

Ноле се наложи с 2:1 сета над Андрей Рубльов. Сърбинът бе в трудна ситуация, губейки първата част, но след това се върна и спечели след 5:7, 7:6(3), 7:5 в отделните части.

Сърбинът бе изключително щастлив и взе "трик" от репертоара на звездата на Реал Мадрид - Джуд Белингам. Ноле изрази радостта си вдигайки ръце и обръщайки се към публиката на Централния корт.

За Джокович това бе осма победа на полуфинал във френската столица от общо осем мача. Той е печелил на шест финала в турнира, а срещу Григор ще търси седмия си успех.

Двубоят между двамата балканци стартира НЕ ПРЕДИ 16:00 часа (българско време), а Вие ще може да проследите сблъсъка Григор Димитров - Новак Джокович НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички