Балканска любов! Джокович се обърна към Григор Димитров с настръхващи похвали


Балканска любов! Джокович се обърна към Григор Димитров с настръхващи похвали
Снимка: Getty Images

11169 0

Родният тенисист Григор Димитров получи невероятни похвали и суперлативи от не кой да е, а световният №1 в тениса и може би най-велик представител на спорта - Нова Джокович. Сърбинът "заля" българина със епични слова. 

Новак Джокович каза велики неща за Григор Димитров

"Григор може да прави всичко"

Финалът в Париж е двубой №13 между двамата балканци. Въпреки че Джокович тотално доминира в съперничеството, той имаше само суперлативи за това, което Гришо прави в Париж и като цяло в кариерата си! 

"Имаме дълъг път назад и наистина се радвам за резултатите му тук. През последните няколко месеца той играе може би най-добрия си тенис. Той е бивш №3 в света, печелил е финалния турнир на 8-те най-добри, играл е на много високо ниво през по-голямата част от кариерата си и всички знаем колко е добър и талантлив", сподели Ноле.

"Григор може да прави всичко, наистина. Може да играе толкова добре на мрежата, агресивно, силни сервиси, страхотен слайс, смесва много добре от основната линия. А също така е много бърз в защита и страхотен в прехода, така че е много завършен играч и не ме изненадва, че е на финала".

"Винаги съм бил наясно с качествата му като тенисист. Така че нека да имаме добър финал, винаги е много вълнуващо предизвикателство и за двама ни, когато се изправим един срещу друг", добави още Джокович.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Григор вече е 3 места напред в ранглистата след успехите в Париж.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички