(18+) Мадалина безобразно гола след Григор Димитров: Даде на възрастен мъж да я хване за дупето на публично място (СНИМКИ)


(18+) Мадалина безобразно гола след Григор Димитров: Даде на възрастен мъж да я хване за дупето на публично място (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

101064 0

Мадалина Генеа продължава със странните прояви, след като се раздели с най-добрия български тенисист Григор Димитров. След Лолита именно румънската актриса и моделка бе новата изгора на 32-годишния хасковлия.

Те обаче бяха заедно само за няколко месеца. През тях и двамата постоянно споделяха общи снимки и пишеха любовни описания. Изглеждаше сякаш живеят в бляскава приказка и наистина изпитват силни чувства един към друг.

След раздялата обаче "лъснаха" много неща. И Григор Димитров, и Мадалина Генеа неведнъж споделяха послания, снимки и неособено приятни думи един срещу друг. Сред тях се четяха нетолкова скрити обвинения и недоволства от двете страни.

Сякаш границата бе премината от Мадалина, която обиди Григор Димитров и "мъжеството му" след раздялата - намесвайки и Ди Каприо в грозна проява. В последно време именно румънката е по-активна в нападките към бившия.

Освен това, успоредно с тези прояви, тя често споделя свои снимки и други послания, на които обяснява колко е щастлива. За нея предстои и премиера на така чаканата от нейна страна продукция - "Дълбок страх".

Мадалина Генеа втрещи с неприлична визия на публично място

На едно от партитата покрай премиерата обаче се появи в меко казано недопустим вид на публично място. По-долу в материала можете да видите снимките, които сподели, както и неприличният начин, по който се е облякла (18+).

На една от тях се вижда нещо още по-смущаващо. Мъж, който видимо е на никак не малка възраст (съдейки и по старческите му ръце), който носи маска на жена,е превирал ръка през нейните задни части. А тя е видимо щастлива от това. Неотдавна пък Мадалина Генеа нанесе голям удар и по реномето на прелъстител на Григор Димитров.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички