Огромни: Джокович спря интервюто си - отиде да успокои ридаещия Димитров (ВИДЕО)


Огромни: Джокович спря интервюто си - отиде да успокои ридаещия Димитров (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

37346 0

Григор Димитров прие емоционално поражението във финала на надпреварата в Париж, част от сериите "Мастърс 1000". 32-годишният българин изигра много силен турнир във френската столица, където победи цели трима състезатели от топ 11.

На финала обаче световният номер 1 Новак Джокович показа защо е на тази позиция. Той не трепна в нито един момент, не даде нито една точка за пробив пред българина, а освен това се възползва максимално от своите шансове (3/4 брейкточки).

Сърбинът преклони Гришо след час и 40 минути игра. След това последваха интервюта от двамата на корта и награждаване. По време на изказването на Джокович, самият Новак прекъсна репортера, а причината бе... неговият съперник във финала.

Емоционален момент между Григор Димитров и Новак Джокович

Новак видя, че Григор ридае и отиде до него, прегърна го и го успокои. Както е отлично известно, двамата са в повече от добри отношения и именно Димитров е един от най-близките в Тура за тенис легендата от Сърбия.

Моментът бързо обиколи социалните мрежи и мнозина го определиха като изключително силен. Насладете му се чрез кадрите по-долу в материала. След срещата пък Григор Димитров се обърна на български език специално към всички българи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички