Секунди след финала в Париж: Джокович успя да разсмее тъжния Григор Димитров (ВИДЕО)


Секунди след финала в Париж: Джокович успя да разсмее тъжния Григор Димитров (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

38765 0

Незабравим край на сезона! Въпреки че Григор Димитров не успя да спечели трофея на Мастърса в Париж, той изпрати много силни последни седмици, а за край стигна чак до последния мач. За целта сломи двама представители на топ 10 - третия Даниил Медведев и шестия Стефанос Циципас.

Новак Джокович бе името, което успя да го спре. Първият в световната ранглиста, рекордьорът по титли от Големия шлем - според мнозина и най-великият тенисист за всички времена. Сърбинът допусна едва четири непредизвикани грешки и не даде и една точка за пробив пред Димитров.

Нов епизод от приятелството между Джокович и Григор Димитров

Освен това реализира три от открилите му се четири шанса за пробив. Последният дойде и в заключителния гейм, като бе и своеобразна точка за мача. Пласирана дълбока топка отскочи високо, а бекхендът на Димитров излезе в аут, за да свърши срещата.

Джокович първо се израдва, а след това се насочи към мрежата за традиционния поздрав със съперника. Григор очаквано не бе в настроение и бе тъжен. Двамата обаче се прегърнаха и размениха думи, а всичко приключи с усмивка.

Вижте заключителния момент от двубоя, както и красивата ситуация и размяната на думи между двамата чрез кадрите по-долу в материала. Впоследствие пък Джокович прекъсна интервюто си, за да успокои ридаещия Григор Димитров (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички