История с продължение: Баба Веска с послание за Новак Джокович


История с продължение: Баба Веска с послание за Новак Джокович
Снимка: Getty Images

2251 0

Във вчерашния ден (9-и февруари) ви разказахме за красивия жест на Новак Джокович към баба Веска от България. Той бе оповестен от внучката ѝ Боряна Узунова в личния ѝ профил в социалната мрежа Instagram.

Сега историята има своето продължение, след като баба Веска бе гост на bTV. Тя разказа за страстта си по тениса, както и за възхищението, което изпитва към Новак Джокович:

"Аз ходя по кортовете отпреди 20 години с моите внуци. Те спряха да играят поради травми, но аз виждах в лицето на Джокович моите деца. Той ме впечатли с неговата толерантност и доброта. Погледнете лицето му, израза му, отношението му.

Той е не само велик тенисист, но и велик човек. Гледам всички турнири, в които участва. От 2:00 часа през нощта до сутринта, когато винаги побеждава, особено след десетата му титла на Откритото първенство в Австралия" - започна баба Веска.

Тя допълни с искрено признание, че никога не е очаквала да ѝ се случи това, което Ноле стори - а именно да я поздрави лично за рождения ѝ ден:

"Никога не съм вярвала, че той ще ме поздрави за моя рожден ден, но това ми беше мечтата. Стоя, гледам през прозореца и мечтая да бъда при родителите му, когато той вдига купата, целува я и всички души му се радват.

Аз мечтаех да бъда при него. Никога не съм си представяла, че милионите зрители и почитатели, които той има, че ще отдели частица от своето време, за да ме поздрави" - завърши баба Веска.

Вижте и как Новак Джокович сбъдна мечтата на баба Веска от България (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички