Индиън Уелс да се готви: Tennis TV използва блестящ Григор Димитров, за да подгрее (ВИДЕО)


Индиън Уелс да се готви: Tennis TV използва блестящ Григор Димитров, за да подгрее (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4582 0

Време е за първия за 2022-ра година турнир от сериите "Мастърс 1000" на ATP. Той ще се състои в Индиън Уелс, Калифорния. В него ще вземе участие и най-добрият български тенисист Григор Димитров. Хасковлията ще стартира срещу коварен опонент - американецът Томи Пол.

Двамата са се изправяли един срещу друг само два пъти до този момент. Първият им сблъсък бе през 2020 година, когато през януари Пол изхвърли българина от Australian Open (3:2). През септември същата година пък Димитров си отмъсти и отстрани американеца от US Open (3:0).

Победителят от тази двойка пък ще се изправи срещу третия поставен Александър Зверев. Турнирът в Индиън Уелс вече започна, като ще се провежда до 20-и март. От Tennis TV използваха профила си в социалната мрежа Фейсбук, за да подгреят феновете за шоуто, което ги очаква.

За целта бяха използвани кадри от изяви на първата ракета на България при негови минали изяви в турнира. Можете да видите отличните изяви на Гришо на видеото по-долу в материала. А въпреки слабата форма на Григор Димитров напоследък той дръпна нагоре в световната ранглиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички