Григор Димитров напусна рано-рано Акапулко, но още се говори за неговата постъпка (ВИДЕО)


Григор Димитров напусна рано-рано Акапулко, но още се говори за неговата постъпка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4489 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров разочарова с представянето си на турнира в Акапулко, част от сериите ATP 500 (който е печелил в миналото), и бе победен още в първия си мач - от "щастливия губещ" Стефан Козлов, който зае мястото на Максим Креси минути преди началото на мача.

Гришо е загатвал, че когато е в най-добрата си форма, може да победи всеки. Проблемът е, че тази най-добра форма не успява да бъде константа за него. Друго обаче е - а именно това какъв спортсмен е.

Той впечатли с проява по време на срещата си с Козлов, въпреки че меко казано събитията на корта не се развиваха по плана на хасковлията. Във втория сет, при резултат 6:7(8) 3:4, Козлов имаше точка за пробив и след няколко разменени удара я спечели и поведе с 5:3 във втората част.

Веднага след точката обаче световният номер 130 очевидно получи зверски крампи и буквално не можеше да стои на крака, падайки на земята и искайки помощ. Димитров видя това и отиде при него, за да му окаже помощ, тъй като медицинския екип още го нямаше.

Публиката на корта хареса това и възнагради Гришо с аплодисменти. Можете да видите случилото се по-долу в материала. Вижте повече и за провала на Григор Димитров в Акапулко и как си отряза пътя към Надал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички