Гришо е пълен аутсайдер: Любимецът на Шарапова фаворит да срещне Алкарас


Гришо е пълен аутсайдер: Любимецът на Шарапова фаворит да срещне Алкарас
Снимка: БГНЕС/ЕПА

40158 0

Първата ракета на България Григор Димитров започна колебливо на надпреварата в Пекин, част от сериите ATP 500. Той показа слабо представяне срещу Макензи Макдоналд, докато не бе опрян до стената при 2:6, 1:5. След това обаче започна преобразяването.

Яник Синер тотален фаворит срещу Григор Димитров в Пекин

Гришо осъществи един от най-епичните си обрати в кариерата, а още в следващия кръг трябваше да се изправи срещу световния номер 4 Холгер Руне. Българинът мина и през него, и то без особено напрежение и драма - без да остави съмнения кой бе по-добрият на корта в този ден.

Въпреки че датчанинът е номер 4 в света, специалисти и анализатори им даваха изравнени шансове. Не такава обаче е ситуацията със седмия в световната ранглиста Яник Синер. Това потвърждава и платформата за онлайн спортни залози efbet. Италианецът е големият фаворит в този дуел, а българинът е в ролята на сериозен аутсайдер.

Коефициентът за това Димитров да се пребори със Синер е 3,80, докато ставката за триумф на сметката на италианския състезател е 1,35. Любопитното е, че съвсем наскоро бившата половинка на Гришо - Мария Шарапова, призна, че подкрепя Синер във всеки мач и иска да побеждава, както и че много го харесва като човек и тенисист.

Колко оспорван ще е дуелът Димитров - Синер?

Последните пет двубоя на Димитров са в Китай - в Чънду и в Пекин. Там се забелязва тенденцията мачовете да протичат в два сета, като само една среща прави изключение - тази с Макдоналд. При Синер само най-скорошният му двубой - срещу Нишиока, протече без сет на сметката на загубилия - той остава изключение спрямо общо последните му четири мача. Трябва обаче да се отбележи, че два от сблъсъците бяха във формат 2/3 сета, тъй като се състояха на US Open.

Коефициентът на efbet за това в мача между Димитров и Синер да има точно 2 сета е 1,50, докато за точно 3 - 2,60. Съответно ставката за българина да спечели сет е 1,91, а за това той да се окаже и единственият на сметката му - 3,70. За това италианеца да спечели поне сет пък е 1,12 и съответно 6,60 да спечели точно един сет.

Ще има ли нова среща за Григор Димитров с Карлос Алкарас?

Победителят от тази двойка ще има много тежко изпитание на полуфиналите в Пекин. Там ще срещне един измежду лидера в основната схема Карлос Алкарас и световния номер 9 Каспър Рууд. Мачът на Димитров е не преди 16:00 часа българско време, докато този на Карлитос е не преди 14:00 часа.

Коефициентът на efbet за това световният номер 2 Карлос Алкарас да стигне полуфиналите е 1,14, докато ставката за успех на сметката на Каспър Рууд е 7,00. До момента испанецът няма загубен сет в надпреварата, докато норвежецът има един загубен - от Томас Мартин Ечевери.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички