На 1/4-финала в Пекин: Мария Шарапова подкрепя... съперника на Григор Димитров


На 1/4-финала в Пекин: Мария Шарапова подкрепя... съперника на Григор Димитров
Снимка: принтскрийн

8287 0

Първата ракета на България Григор Димитров среща един от най-перспективните млади тенисисти в Пекин. Гришо ще премери сили с Яник Синер, а залогът е място на полуфиналите в надпреварата, която е част от сериите ATP 500.

Любопитното е, че само няколко дни преди този дуел важен човек от миналото на Димитров изказа симпатии към Синер. Това е бившата му половинка и бивша световна номер 1 при жените Мария Шарапова.

Тя призна, че харесва да гледа играчите от младото поколение, както и че харесва скромността на Яник. Шарапова допълни още, че винаги го подкрепя в мачовете му и се надява той да побеждава. Те се познават от последния треньор в кариерата на Шарапова - Рикардо Пиати.

"Рикардо Пиати, който бе последният треньор в кариерата ми, работеше със Синер в продължение на много години. Запознах се с Яник в академията на Рикардо в Италия и няколко пъти тренирахме заедно. Много ми харесва скромността на Яник и винаги го подкрепям и се надявам да побеждава.

Много ми харесва да гледам играчите от младото поколение. Мъжкият тенис притежава аура, която е очевидна. Там можете да видите огромно разнообразие от стилове и характери, демонстрирано от играчи от най-различни части на света. Конкуренцията там е на много високо ниво и мисля, че мъжкият Тур няма никаква причина да се притеснява за бъдещето си" - разказа тя съвсем наскоро за подкаста на Рене Стъбс. Вижте кога ще е мачът на Григор Димитров срещу Яник Синер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички