Григор Димитров - Яник Синер по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала от Пекин?


Григор Димитров - Яник Синер по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала от Пекин?
Снимка: GettyImages

7650 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза за четвъртфиналния си двубой от надпреварата в Пекин, част от сериите ATP 500. В спор за място в топ 4 на турнира хасковлията ще се изправи срещу седмия в света Яник Синер.

До момента Димитров, който е 19-и в света, отстрани Макензи Макдоналд и Холгер Руне (4-ти в света). Италианският му съперник пък се справи последователно с Даниел Еванс и Йошихито Нишиока, за да стигне до тази фаза.

Двамата състезатели, чиято разлика във възрастта е 10 години, са се срещали два пъти до този момент. Първият случай бе през 2020 година, когато Гришо победи в Рим с 2:1, а вторият - през март тази година, когато Синер надделя с 2:0 в Маями.

Победителят от тази двойка ще има изключително тежка задача в полуфиналите. Там е огромна вероятността да срещне лидера в основната схема Карлос Алкарас. За тази цел испанецът ще трябва да се справи с Каспър Рууд.

Димитров и Синер ще излязат един срещу друг в пети мач на централния корт Diamond. Там програмата започва в 7:30 часа българско време с мача между Даниил Медведев и Юго Умбер. Срещата на българина ще започне не преди 16:00 часа българско време, а ето какво предстои преди нея:

Даниил Медведев - Юго Умбер, Александър Зверев - Николас Джари (не преди 09:00), Коко Гоф - Екатерина Александрова (не преди 11:30), Елена Рибакина - Кинуен Джън (не преди 14:30).

Къде да гледаме Григор Димитров - Яник Синер?

Мачът между Григор Димитров и Яник Синер ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 1". Освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички