Григор за коронавируса: Нямах право да крия, че съм заразен


Григор за коронавируса: Нямах право да крия, че съм заразен
Снимка: Getty Images/Gulliver

1371 0

Тенис звездата на България Григор Димитров за пореден път коментира темата с коронавируса, от който самият той пострада. Той заяви, че не е имал право да крие, че е заразен, защото е искал хората да знаят , че могат да се пазят и как да го направят.

"Представях си как се чувстват хората, които са били в контакт с мен. Трябваше да поема някаква отговорност. Ако не бях го направил, това щеше да ми тежи ди края на живота ми. Ние сме спортисти на най-високо ниво, но всъщност сме и хора като всички останали. Аз изкарах тежко вируса, но не се скрих и разказах всичко", заяви Димитров в интервю.

"Винаги съм бил открит и честен. Видях как в подобна ситуация човек търси наин да оцелее. Никак не бе лесно 3 седмици да съм сам. Добре е около себе си да имаш правилните хора, на които да разчиташ. Аз не пропускам да благодаря на тези, които ми помагат. Уча се да ценя простите неща в живота", каза още Григор, който сподели, че в последно време има усещането, че "нещата се подобряват". А имал ли е контакт Григор с Новак Джокович след зарязяването си с вируса вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички