Глоба и отнета книжка за Григор Димитров заради превишена скорост


Глоба и отнета книжка за Григор Димитров заради превишена скорост

1448 0

Григор Димитров и руснакът Данийл Медведев са били заловени от полицията в Монако да шофират с превишена скорост, съобщава местна медия. При акцията са задържани 10-ина души със същото нарушение, като първоначално полицаите не са разпознали известните тенисисти.

Всички спрени автомобили са с регистрация в Монако, а на 20-километровата отсечка между княжеството и Ница максималната разрешена скорост е 110 км/ч. Димитров и Медведев обаче са управлявали своите автомобили с между 160 и 180 км/ч. Глобата за подобно провинение е 750 евро.

Българинът се е връщал от демонстративния турнир на Патрик Муратоглу в Ница. За провинението им Димитров и Медведев са лишени също така временно от шофьорските си книжки, съобщи БНР.

И двамата са заявили участие на Мастърс турнира по тенис в Синситани, който тази година ше се играе в Ню Йорк, който започва на 20 август. Медведев е шампион там през миналата година, а Димитров - през 2017 г. А какво разказа Мария Шарапова, бившата приятелка на Григор, за страстта му към колите вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Куман е обсебен и лудо влюбен в Барселона

Преди да бъде назначен за треньор на тима, Куман прекара 7 години в Барселона, шест като играч, една - като систент...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама