Чувал ли се е Григор Димитров с Джокович след турнира в Сърбия и нападките от бащата на Новак?


Чувал ли се е Григор Димитров с Джокович след турнира в Сърбия и нападките от бащата на Новак?
Снимка: Getty Images/Guliver

3163 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров разкри дали се е чувал с Новак Джокович след турнира Адриа Тур, на който се заразиха много от участниците. Именно заради сърбинът отнесе много критики за организирането му, а пък баща му - Сърджан, атакува Григор. Още тогава заяви, че българинът е дошъл заразен в Белград в опит да прехвърли вината върху него.

"Говорих с Новак преди известно време. В една и съща лодка сме сега, но сме почти на 100% вече. Таймингът не е удобен за никого, но от това, което чух, всичко е наред. Всички сме обратно на корта. Опитваме се да тренираме колкото се може повече и чакаме да разберем каква ще бъде следващата стъпка за нас", заяви Григор пред Sky Sports.

Болестта преминава различно при всеки. Не пожелавам това на никого, особено на спортисти, които са преминали през травми, тъй като подобно преживяване неизбежно оставя отпечатък върху психиката ти. Губиш доверие в тялото си до известна степен, не знаеш дали отново ще намериш баланса си и не си сигурен дали ще успееш пак да си на 100%", доптлни още той. А кое е било най-трудното нещо за него по време на битката с вируса - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички