Григор: Ще е интересно да видя мога ли да направя живота труден на играчите в топ 10


Григор: Ще е интересно да видя мога ли да направя живота труден на играчите в топ 10
Снимка: Getty Images

8943 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров коментира завръщането си в топ 10 на света при мъжете. Това се случи след достигането му до финала на Мастърса в Маями, където загуби от Яник Синер.

За завръщането му в топ 10

"Връщането ми в топ 10 е преди всичко резултат от победите, които успях да завоювам. И не става въпрос само за Маями. Това е резултат от работата ми през последните 6-8 месеца.

Разбира се, много се радвам за това. Ще бъде интересно да видя дали мога да направя живота труден на други тенисисти от топ 10. Мисля, че бавно, но сигурно мога да се превърна в проблем за тях", заяви Григор, цитиран от "Советский спорт".

Да играеш срещу тенисистите от топ 10

"Мисля, че срещу всеки играч в топ 10 е много трудно да се играе. Всеки от тях има свой собствен начин на игра. Тук трябва да можете да се адаптирате.

Мисля, че за последен път играх срещу него (Синер, бел.ред.) преди година, отново на този турнир. Разбрах няколко неща и се надявам да разбера повече сега", допълни Димитров.

Достигането до финала помогна на Григор да се върне в топ 10 при мъжете. Ето какво прави постижението му още по-впечатляващо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички