Синер поласка Гришо, Димитров разсмя всички с шега и призна: Чувствам се като спечелил


Синер поласка Гришо, Димитров разсмя всички с шега и призна: Чувствам се като спечелил
Снимка: Getty Images

13892 0

Григор Димитров бе в добро настроение след загубения финал от Яник Синер в Маями (Мастърс 1000). 32-годишният българин се изказа ласкаво за своя опонент, а освен това призна, че се чувства като победител.

Той получи много аплодисменти преди, по време на и след изказването си. Освен това хасковлията отбеляза, че най-сетне се е представил добре в Маями. В началото на изказването той пусна шега и разсмя публиката, като заяви че Синер е специален за наблюдаване, но не и толкова специален да играе срещу него, подчертавайки класата му.

Григор Димитров и Яник Синер си размениха комплименти след финала в Маями

Още: ЖАЛКО! Григор Димитров не намери играта си - тежка загуба от Яник Синер във финала в Маями (ВИДЕО)

Григор Димитров и Яник Синер с джентълменско поведение

"Яник, поздравления за теб и за отбора ти - прекрасен старт на годината за вас, невероятен тенис. Специално е да те наблюдаваме. Не е толкова специално да се изправя срещу теб. Не можах да ти се противопоставя. Но искам да се насладя на моментите - този турнир бе труден за мен през годините, така че най-накрая се справих добре.

Благодаря на всички спонсори, благодаря на Джеймс, познаваме се от толкова години, благодаря на доброволците, които помагат всичко това да се случи. Макар да не съм победител, днес се чувствам като спечелил мача заради вашата подкрепа.

Много бе специално да играя пред вас, това бяха дълги две седмици. Много съм благодарен - и на моя екип. Мисля, че и ние сме победители днес. Надявам се, че догодина ще направим следващата крачка" - заяви Гришо на корта.

След това пък Синер се изказа ласкаво за Димитров: "Страхотно е отново да те видя на такова високо ниво, Григор. Винаги е удоволствие и да играя с теб, и да си говорим заедно. Често тренираме заедно в Монако. Поздавления и за невероятния отбор зад теб - много работи седи зад тези резултати. Поздравления". А в тежък момент от финала Григор Димитров получи подкрепа и съвет на български от най-близкия си човек на корта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички