Григор Димитров срещу Даниил Медведев по ТВ: Къде да гледаме 1/2-финала във Виена?


Григор Димитров срещу Даниил Медведев по ТВ: Къде да гледаме 1/2-финала във Виена?
Снимка: Getty Images

4868 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза днес срещу световния номер 4 Даниил Медведев в полуфинален мач от турнира от сериите ATP 500 във Виена. Двамата ще спорят за място на големия финал, а победителят ще спори за трофея срещу Денис Шаповалов или Борна Чорич.

Григор стигна до полуфиналите след три чудесни победи - над Тиаго Монтейро, Андрей Рубльов и Маркос Гирон. Медведев пък преодоля Николоз Басилашвили, Доминик Тийм и Яник Синер. Така Гришо и Медведев ще се срещнат за шести път. 

До момента статистиката е в полза на бившия световен номер 1, който има три победи над българина в пет мача. За последно двамата играха в Индиън Уелс в края на 2021-ва, когато победата бе за Гришо.

Днешният полуфинал във Виена ще се проведе на централния корт в австрийската столица и е с начален час 15:00 българско време. Двубоят ще бъде излъчен пряко в ефира на Max Sport 1, като ще можете да проследите Григор Димитров - Даниил Медведев НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички