Григор Димитров като Федерер, Надал и Джокович: Вече има лого? (СНИМКА)


Григор Димитров като Федерер, Надал и Джокович: Вече има лого? (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

4006 0

Много любопитна снимка набира популярност в социалната мрежа Twitter. Тя касае тениса и по-конкретно първата ракета на България Григор Димитров. "Най-сетне лого за Димитров, но за какво точно? Какво символизира? Толкова много въпроси, толкова малко време" - пише като описание.

Както вече се подразбра - по неофициална информация Григор Димитров е създал свое лого, съобщават колегите от Tennis.bg. От години насам голям брой тенисисти създават собствено лого.

Сред тях са и тримата най-големи в последните години - Роджър Федерер, Новак Джокович и Рафаел Надал. Това важи и за Анди Мъри, който за няколко години се задържа като тяхна конкуренция.

Няма нищо потвърдено официално от Димитров или човек около него. Можете да видите въпросното лого на снимка по-долу в материала. Трябва да признаем, че изглежда стилно и представително.

Гришо отпадна на 1/16-финалите на първия за годината турнир от Големия шлем - Australian Open. Отстранилият го Новак Джокович отново се изказа ласкаво за Григор Димитров - отличи само него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички