Бащата на Новак Джокович крещи "Да живеят руснаците" и подкрепя Путин (ВИДЕО)


Бащата на Новак Джокович крещи "Да живеят руснаците" и подкрепя Путин (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3176 0

Има развитие по действията около двубоя между Новак Джокович и Андрей Рубльов на Australian Open. Както е известно, сръбски фенове нахлуха с руски знамена на корта, като върху тях бе изобразен ликът на Владимир Путин.

Бе забелязан и човек с фланелка, на която бе поставен символът Z (показващ подкрепа към войната). Те не изглеждаха толкова заинтересовани от двубоя, като някои дори напуснаха преди края. Завършекът бе пред "Род Лейвър Арена". Там скандираха в подкрепа на Путин, както и за братство между Сърбия и Русия.

Те бяха задържани след сериозна съпротива, а сега британският журналист Джеймс Грей разкрива, че бащата на Новак Джокович - Сърджан, е бил в компанията на тези хора. Той позира точно до човека с фланелка със символ Z а около него има знамена с Владимир Путин. Самият Сърджан заявява "да живеят руснаците" и това се вижда на видео, пуснато от Грей.

Ноле пък продължава великолепната си серия на този турнир и ще се надява да спечели четвърто поредно свое участие тук. Към момента си осигури участие на полуфиналите. Вижте повече за победата на Джокович над Рубльов на Australian Open.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички