Григор Димитров - Хуберт Хуркач по ТВ: Къде и в колко часа да гледаме 1/8-финала от тенис турнира в Маями?


Григор Димитров - Хуберт Хуркач по ТВ: Къде и в колко часа да гледаме 1/8-финала от тенис турнира в Маями?
Снимка: Getty Images

6736 0

Първата ракета на България Григор Димитров стигна до осминафиналите и на втория турнир от сериите "Мастърс 1000" за годината. В Маями 32-годишният хасковлия се справи първо с Алехандро Табило, а след това и с Яник Ханфман. В четвъртия кръг ще има доста по-сериозен опонент.

Пътят на Гришо и на Хуркач до 1/8-финала в Маями

За първи път в тазгодишното издание на състезанието ще срещне поставен тенисист. Заради по-добрия му ранкинг (и отказването на Новак Джокович от турнира) обаче няма да последва съдбата си в Индиън Уелс и да срещне някого измежду топ 4 в схемата. Вместо това се изправя срещу осмия поставен Хуберт Хуркач.

Полякът стигна с много битка до тази фаза, след като на старта във втория кръг сломи 58-ия в света Александър Шевченко с 2:1 сета за два часа игра, а след това мина през два тайбрека и нов триумф с 2:1 - над 29-ия в света Себастиан Корда за 2 часа и 18 минути игра.

Срещите между Григор Димитров и Хуберт Хуркач до момента

Григор Димитров и Хуберт Хуркач пак се срещат

Това ще бъде пети сблъсък между българина и поляка, като Димитров е спечелил всеки от предишните. В три от случаите Хуркач все пак печели сет. Три от победите са на хард, като на тази настилка са и двата им двубоя от миналия сезон (в Ротердам и в Париж).

Кога и къде да гледаме Григор Димитров срещу Хуркач?

Мачът на хасковлията отново е на Grandstand, където програмата започва в 17:00 часа българско време с дуела между Томаш Махац и Матео Арналди. След тях следват Каспър Рууд срещу Николас Джари и Кристофър О'Конъл срещу Яник Синер. Чак след трите споменати двубоя идва ред на Григор и Хуркач.

ВАЖНО: В официалната програма на Мастърса в Маями е посочено, че мачът може да бъде преместен и на друг корт, което може да окаже влияние и на началния час! Ако няма промяна, срещата ще стартира не преди 21:30 часа българско време (почти със сигурност и след 22:30 часа). Ще можете да гледате мача пряко по "Макс спорт 1", както и да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички