Григор Димитров - Хуберт Хуркач по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала в Индиън Уелс?


Григор Димитров - Хуберт Хуркач по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала в Индиън Уелс?
Снимка: Getty Images

6813 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров излиза още тази вечер за 1/4-финалния си двубой на турнира от сериите Мастърс 1000 в Индиън Уелс. В сряда вечер българско време Гришо сътвори една от най-великите победи в кариерата си, след като обърна световния номер две Даниил Медведев.

Българинът обаче няма много време за почивка и празненства, защото трябва да се фокусира върху следващия си мач, а той не е никак по-лек. Григор ще се изправи срещу поляка Хуберт Хуркач, който е 12-и в света. Любопитното е, че двамата досега никога не са играли един срещу друг.

Гришо разполага с точно 24 часа, за да възстанови за мача с Хуркач. Българският тенисист прекара над 2 часа на корта срещу Медведев в изключително тежък мач. Мачът на Григор с Хуркач се очаква да започне след 22.30 часа българско време.

Срещата между Григор и Хуркач е втора по програма на корт 1, където първи излизат Камерън Нори и Диего Шварцман от 21.00 часа. Веднага след тях на корта ще се появи и Гришо. Двубоят на Григор Димитров и Хуберт Хуркач ще бъде излъчен пряко в ефира на Max Sport 1, като ще можете да го проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички