Григор Димитров - Франсис Тиафо по ТВ: Къде и кога да гледаме продължението от Уимбълдън?


Григор Димитров - Франсис Тиафо по ТВ: Къде и кога да гледаме продължението от Уимбълдън?
Снимка: Getty Images

3520 0

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, ще се цели в успешно продължаване на серията си на Уимбълдън. Той и американеца Франсис Тиафо подновяват битката помежду си, след като тя бе прекъсната поради дъжд в съботния ден.

Какво се случи?

Двубоят остана да се доиграва при резултат 6:3 6:2 1:2 в полза на Гришо, който тотално надиграваше световния номер 10. Родният състезател показа великолепна игра срещу именития си съперник и е на крачка от първи 1/8 финал в тази надпревара от 6 години насам.

Димитров беше безупречен, оставяйки без отговор американеца в първите два сета на мача, които завършиха категорично в негова полза. Решителният трети започна една идея по-успешно за представителя на САЩ, който обаче има да наваксва много.

Сега хасковлията ще има шанс да довърши започнатото рано следобед, в края на уикенда. Двамата излизат на корта веднага след срещата между Маркета Вондрушова и Мари Бузкова.

Къде и кога да гледаме двубоя?

Програмата на Корт №2 стартира в 13:00 часа (българско време). Българското участие в нея се очаква да започне не по-рано от 14:30 ч. Тя ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Eurosport 2". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите мача от Уимбълдън Григор Димитров - Франсис Тиафо НА ЖИВО в Sportlive.bg!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички